FSC-CCOO País Valencià | 13 de juliol 2024.

14/03/2024
III Escola de joventut.

Ja tenim data per a la III Escola de Joventut 

30/03/2022
Escuela de juventud FSC CCOO PV

La escuela se celebrará el día 20 de Mayo en València, en la sede de CCOO PV en el salón de actos, Plaza Nápoles y Sicilia 5. Valencia

01/02/2021
Moment de la jornada via zoom
#NoMésBequesPerTreball

La convocatòria va tenir la participació de la Inspecció de Treball i els Serveis Jurídics de CCOO PV, i va posar de manifest l'existència d'irregularitats en les beques convocades i en algunes administracions valencianes, que en molts casos les beques que s'atorguen a les persones joves no respecten el marc legal establit i la jurisprudència.

28/12/2020
Programa jornada becas
  • 29 de enero, en el horario 10.30 horas a 13.30

La FSC CCOO PV organiza una jornada sobre el abuso, la precarización y el fraude en la realización de las becas en el País Valencià, jornada enmarcada en la campaña confederal de “¿Becas o trabajas? “

02/11/2020
Ajuntament de València.

El sindicat impugna davant el Jutjat Social el Conveni Col•lectiu de l'Ajuntament de València per discriminació salarial al personal temporal contractat mitjançant programes d'ocupació jove. La FSC CCOO PV demana que es declare nul•la la clàusula que permet al Consistori pagar menys pel mateix treball.

26/10/2020
Palau de la Generalitat.
Beques

La mesura respon al desinterés de la Generalitat a la petició sindical de revisar la normativa i la gestió d’unes beques que continuen precaritzant l'ús de les persones joves.

08/07/2020
Ayuntamiento València.
Ayuntamiento de Valencia

El Consistorio atendió al requerimiento de la Inspección de Trabajo, con motivo de la denuncia de CCOO, que constató una clasificación profesional incorrecta de las personas seleccionadas acogidas al programa de empleo EMCUJU.

07/08/2020
Enganxines de la campanya de Joves CCOO PV orientada a combatre la precarietat i proposar un model alternatiu.

La campanya alerta del risc que la tornada a l'activitat després de la pandèmia comporte una major precarietat laboral per a la joventut. Joves de CCOO PV insten a no resignar-se i a exigir treball decent.

16/06/2020
Escuela de Juventud 2020: Jóvenes en estado de alarma

Este miércoles, 17 de junio, comenzamos con las cuatro jornadas previstas, que este año a consecuencia de las condiciones sanitarias, se celebrarán ‘online’ y no presencialmente.

22/05/2020
beques_o_treballes_

La COVID-19 ha sido el escenario para intentar crear pruebas en contra de la Resolución de la Inspección de Trabajo dictada en actuaciones por la denuncia de CCOO PV.

21/01/2020
.

El sindicat obri un procés de debat i reflexió sobre les diferents fórmules per a impulsar la participació de la joventut treballadora al sindicat. Durant tot el mes de febrer se celebraran assemblees a les diferents federacions sectorials de CCOO PV, en les quals es debatrà la proposta de document elaborat amb el lema "Joves, amunt! Repensar, canviar, actuar".

04/12/2019

Una vez que la Inspección de Trabajo ha determinado las irregularidades y el fraude en 49 becas de la Generalitat Valenciana y 8 becas de la Diputación, Comisiones Obreras ha elaborado una propuesta de regulación que las unificaría en una única normativa.

26/11/2019
Palau de la Generalitat

La resolució de la Inspecció ha constatat el mateix que en els casos anteriors, denunciats per CCOO PV: es tracta de relacions laborals encobertes, i per tant en frau de llei. Això afecta a 20 persones més, que es troben en les conselleries d'Igualtat, Sanitat, Economia, Agricultura, Participació i Obres Públiques.

26/09/2019

El sindicat exigirà al Govern Valencià les modificacions legislatives necessàries per a evitar l'explotació i precarització de l'ocupació juvenil, que impedisquen la utilització fraudulenta de programes i beques destinats a la inserció laboral de les persones joves.

26/09/2019

La Escuela de Juventud de FSC-CCOO se ha desarrollado entre los días 17 al 19 de septiembre en las instalaciones de El Teuralet, (Valencia), con participación de 70 personas jóvenes procedentes de diferentes territorios y sectores federales.