FSC-CCOO País Valencià | 13 de juliol 2024.

11/07/2024

Projecte de decret que regula l'atenció a la ciutadania i les oficines d'assistència en matèria de registre en l'administració i el sector públic instrumental de la generalitat.

19/06/2024
EVAP

CCOO lamenta que s'haja dut directament a la Mesa General la modificació de la Llei 4/2021 de la funció pública sense negociació prèvia.

14/06/2024
Complejo administrativo 9 d

La Administración presenta el Plan de Actuación 2024-2025. El enfoque del Plan conlleva un cambio de modelo en la concepción de la formación, se pasa de una oferta formativa por “ Catálogo” a un aprendizaje a través de competencias profesionales e itinerarios formativos.

13/06/2024
Concentració davant la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.
  • Hui s'ha celebrat una concentració per a exigir una xarxa de serveis socials públics i de qualitat, davant la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

CCOO PV torna a convocar una concentració de protesta per a exigir al Govern valencià que assumisca la seua responsabilitat d'atendre les necessitats dels serveis socials, un sector en el qual un ampli percentatge són dones treballadores que suporten una forta pressió assistencial i precarietat laboral.

06/05/2024

L'Administració ha començat la reunió justificant que no s'ha publicat l'última RPT a causa de les reestructuracións i unificacions de Conselleries produïdes pel canvi de Govern.També, fan esment al Pla Estratègic de Recursos Humans anunciat en premsa i en la nota de comunicació.