12/05/2020
Serveis socials

El Decret de desenvolupament de la Llei autonòmica de serveis socials, fruit del diàleg social, donarà una estabilitat major a les plantilles dels serveis socials municipals. CCOO PV ha aconseguit incorporar-hi importants millores, com el compliment de l'equitat territorial o el seguiment i control dels contractes programa.

27/04/2020
María Jesús Felipe con el premio

La seua trajectòria professional ha estat relacionada sempre amb les polítiques socials i els serveis socials des de diferents àmbits: la immigració, les persones majors, les dones, les famílies i els menors i, en general, amb la població en situació de risc o d'exclusió. El seu treball s'ha centrat en àrees com l'estudi de les necessitats de les persones, l'anàlisi de les polítiques públiques relacionades amb la qüestió social: la planificació, la investigació o el diagnòstic i l'avaluació social.

31/10/2018
CMSS Campanar
  • Serveis Socials, Cooperació al Desenvolupament i Migració, Persones Majors i Inserció Social i Laboral

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.