FSC-CCOO País Valencià | 13 de juliol 2024.

23/06/2021
Lluita per la igualtat.
CCOO lluita per a que no s’ataquen les garanties d’ocupabilitat per gestació de les dones

La protecció a la maternitat en l’àmbit laboral és imprescindible per a la igualtat entre homes i dones

23/06/2021
El personal que realitza la seua feina en els col·legis públics de València continuarà defensant-se de forma conjunta.
25 de juny, a les 10 hores, concentració davant l'Ajuntament de València

CCOO denuncia que la divisió de les contractes de neteja dels col·legis públics de la ciutat de València està provocant acomiadaments i el personal contractat com a reforç durant la pandèmia no ha sigut subrogat.

01/03/2021
Calendari lectiu
  • Tant l’alumnat com el professorat necessita descans en un curs que està sent especialment difícil
  • El sindicat considera que els centres educatius no poden ser els únics responsables de posar fre als contagis, com tampoc de la conciliació
16/06/2020

Aquest dimarts dia 16 de juny, a les 10 hores, el Comité d'Empresa d'Óptima Facility Services SL ha convocat una concentració SIMBÒLICA a la porta de l'Ajuntament de València, a què sols assistirà una representació de la plantilla, i es guardaran totes les mesures de seguretat.

05/06/2020
CCOO reclama la adaptación de las medidas de salud a la realidad de los menores

La Federación de Servicios a Ciudadanía plantea una serie de medidas para que la reicorporación de personas usuarias y profesionales a las ecoletas municipales cuente con todas las garantías de salud para las plantillas y para la ciudadania atendida.

13/11/2019
Concentració de treballadores de neteja de col·legis públics de València.

CCOO ha convocat aquesta mobilització en protesta per l'augment de la càrrega de treball sense que s'amplie la jornada de les empleades, el 80 % d'elles a temps parcial. Després de nou mesos des que l'empresa Optima Facility Services assumira aquest servei, i després que l'Ajuntament augmentara en un milió d'euros la contracta, CCOO denuncia que això no ha revertit en una millora del servei, tal com s"estipula en els plecs de condicions.