FSC-CCOO País Valencià | 17 d?abril 2024.

CCOO PV fa valdre la labor dels serveis públics en l'incendi de València

  El sindicat se solidaritza amb les famílies i amistats de les persones mortes, i se suma al dol oficial per aquesta terrible tragèdia. Espera la millora de les persones ferides i lamenta la situació dels qui ho han perdut tot.

  23/02/2024.
  .

  .

  CCOO PV vol destacar que la resposta dels serveis públics ha sigut immediata, efectiva i exemplar. Es van mobilitzar tots els recursos per atendre l'incendi i les persones afectades. Fins i tot els qui no estaven en el seu horari laboral, es van desplaçar fins al barri de Campanar. Una vegada més, com ja van demostrar els professionals dels serveis essencials en la pandèmia, han estat en primera línia, arriscant la seua salut.

  Cuidar els qui ens cuiden implica reforçar els serveis públics, amb més recursos, personal i condicions de treball concordes a la importància de la seua labor. Per això, el sindicat reclama a les administracions que doten de plantilles i pressupostos que garantisquen la prestació d'aquests serveis.

  “La solidaritat manifestada aquests dies amb les víctimes de l'incendi, esperem que s'estenga en el futur i que des dels poders públics es prenguen mesures de suport perquè les persones afectades puguen reconstruir les seues vides” ha assegurat Ana García. La secretària general de CCOO PV ha traslladat les seues condolences a les famílies de les persones mortes i agraït al personal públic el seu compromís i professionalitat, especialment als sectors sanitaris, de bombers i policia.