FSC-CCOO País Valencià | 5 de març 2024.

Celebrat l'arbitratge laboral amb Transdonat per a abordar la desvinculació salarial

  El 27 de juny CCOO hem assistit a l'acte d'arbitratge en el Tribunal d'Arbitratge Laboral de València en defensa dels interessos de tota la plantilla.

  29/06/2022.
  Transdonat

  Transdonat

  Els delegats de CCOO hem exposat totes les reclamacions que hem exigit a l'empresa des de fa mesos. Entre unes altres, la fi de la desvinculació salarial que afecta tots els conceptes salarials i la regularització en el pagament de les hores de presència, de nocturnitat i en les dietes. Pensem que tenim raons suficients per a aconseguir una resolució favorable en el Tribunal d'Arbitratge.

  La pretensió des del primer moment és acabar amb la desvinculació salarial del Conveni col·lectiu que patim des de 2014. No sabem quina serà la decisió dels àrbitres, perquè l'empresa, els seus assessors i el representant del sindicat minoritari del Comité han defensat que sense baixada de salaris l'empresa no és viable i l'empresa hauria de tancar.

  Amb ajuda d'assessors de la FSC CCOO PV, hem provat que l'empresa és solvent ja que els balanços dels últims anys mostren augments en la facturació però un descens en les despeses de personal, per la qual cosa no entenem perquè l'empresa segueix obstinada a carregar sobre la plantilla els resultats de la seua mala gestió, els seus beneficis no han d'eixir dels nostres salaris.

  Des de CCOO continuem lluitant per aconseguir un salari just que ens permeta viure i treballar dignament, tant si som xofers, personal administratiu o mecànic, totes i tots hem de reclamar el que ens pertany.