FSC-CCOO País Valencià | 13 de juliol 2024.

Carrera professional i complement específic

600 funcionaris de justícia exigeixen el compliment dels acords de 2016 i 2020

  Aquest dimecres, dia 6 d'abril, més de 600 funcionaris i funcionàries dels òrgans judicials de la Ciutat de la Justícia de València han reclamat novament que la Conselleria de Justícia complisca amb els compromisos adquirits amb aquest col•lectiu l’any 2016 i que, 7 anys després, segueix sense complir.

  07/04/2022.
  Concentració massiva de funcionaris i funcionàries davant la Ciutat de la Justícia de València

  Concentració massiva de funcionaris i funcionàries davant la Ciutat de la Justícia de València

  Aquest col·lectiu funcionarial hauria d'estar cobrant l'equivalent al 100 % de la carrera professional l'any 2019 i l’any 2022 encara està lluny d'arribar a la meitat d'aquesta quantitat malgrat complir, escrupolosament, els criteris requerits per al cobrament.

  Tampoc s'han complit els pactes quant a complement específic i que, sense ambicions excessives, atesa la conjuntura econòmica, era trobar-se en la mitjana del que es cobra per aqueix concepte en els diferents territoris d'Espanya. D’aquesta manera és, quasi, la comunitat autònoma en què menys es cobra. CCOO, juntament amb la resta de sindicats del sector, plantejarà noves accions en els pròxims dies, que continuaran fins que la Conselleria de Justícia pose solució i complisca els acords signats l’any 2016 i 2020.